Jacksonville State vs Alabama (Apr 25, 2017)

 
Box Score
 

2017 SEC Baseball
Jacksonville State at Alabama
Apr 25, 2017 at Tuscaloosa, Ala. (Sewell-Thomas)

Jacksonville State 11 (20-18)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DANIEL,Clayt ss 
MCGUIRE,Joe 3b 
REYNOLDS,A. cf/lf 
SIMPSON,Tren dh/p 
NAISMITH,And 1b 
WHITE,Hayden c 
BOBO,Josh 2b 
ROBINSON,Cha rf 
WILLIAMS,Pey lf 
   HAMMERS,Matt ph/lf 
   ETHERIDGE,Da cf 
SYLVESTER,Na p 
   CHANDLER,Gra p 
   WILBURN,Tyle p/dh 
   WOODS,Corley p 
   HOYT,Justin p 
Totals  44  11  16  12  27  12  14 
  

Alabama 8 (15-26)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Chandler Avant ss 
Kyle Kaufman dh 
Cobie Vance 2b 
Cody Henry 1b  10 
Chandler Taylor rf 
Sam Finnerty lf 
Tanner DeVinny c 
   Alex Webb c 
   Taylor Poe ph 
Connor Short 3b 
Walker McCleney cf 
Deacon Medders p 
   Zac Rogers p 
   Garrett Suchey p 
   Davis Vainer p 
   Mike Oczypok p 
Totals  36  13  27  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Jacksonville State.. 201 130 400 - 11 16  1
Alabama............. 200 231 000 -  8 13  1
-------------------------------------------
E - WHITE,Hayden; Suchey. DP - JSU 1. LOB - JSU 14; Alabama 8. 2B - DANIEL,Clayt; SIMPSON,Tren. HR - REYNOLDS,A.; Henry; Taylor. HBP - DANIEL,Clayt; Kaufman; McCleney. SH - Vance. SB - HAMMERS,Matt. CS - MCGUIRE,Joe; Avant; Henry.

Jacksonville State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SYLVESTER,Na   2.1  10 
CHANDLER,Gra   1.2 
WILBURN,Tyle   1.0 
SIMPSON,Tren W,2-3  1.0 
WOODS,Corley   2.0 
HOYT,Justin S,4  1.0 
  
Alabama   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Deacon Medders   2.0  13 
Zac Rogers   2.0  12  13 
Garrett Suchey L,2-6  2.2  12  15 
Davis Vainer   0.0 
Mike Oczypok   2.1 

Win - SIMPSON,Tren (2-3). Loss - Suchey (2-6). Save - HOYT,Justin (4). WP - CHANDLER,Gra; Suchey 3. HBP - by Medders (DANIEL,Clayt); by WILBURN,Tyle (Kaufman); by SIMPSON,Tren (McCleney). BK - SYLVESTER,Na.

Umpires - HP: Lance Weems 1B: Jeff Head 2B: Rickey Powell 3B: Brandon Folks
Start: 6:02 PM Time: 3:42 Attendance: 3410
Weather: 79, sunny
Vainer faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

2017 SEC Baseball
Jacksonville State at Alabama
Apr 25, 2017 at Tuscaloosa, Ala. (Sewell-Thomas)

Jacksonville State starters: 2/ss DANIEL,Clayt; 14/3b MCGUIRE,Joe; 1/cf REYNOLDS,A.; 25/dh SIMPSON,Tren; 21/1b NAISMITH,And; 4/c WHITE,Hayden; 5/2b BOBO,Josh; 8/rf ROBINSON,Cha; 13/lf WILLIAMS,Pey; 22/p SYLVESTER,Na;

Alabama starters: 5/ss Avant; 28/dh Kaufman; 1/2b Vance; 9/1b Henry; 7/rf Taylor; 10/lf Finnerty; 8/c DeVinny; 11/3b Short; 13/cf McCleney; 32/p Medders;

Jacksonville State 1st - DANIEL,Clayt doubled down the lf line. MCGUIRE,Joe struck out swinging. REYNOLDS,A. homered to left field, 2 RBI; DANIEL,Clayt scored. SIMPSON,Tren walked. NAISMITH,And struck out swinging. WHITE,Hayden walked; SIMPSON,Tren advanced to second. BOBO,Josh reached on a fielder's choice; WHITE,Hayden out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Alabama 1st - Avant singled to center field. Kaufman singled through the left side; Avant advanced to second. Vance grounded out to p, SAC, bunt; Kaufman advanced to second; Avant advanced to third. Henry singled to center field, RBI; Kaufman advanced to third; Avant scored. Taylor struck out swinging. Henry out at first c to 2b to 1b, caught stealing; Kaufman scored on an error by c, unearned. 2 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Jacksonville State 2nd - ROBINSON,Cha lined out to cf. WILLIAMS,Pey struck out looking. DANIEL,Clayt hit by pitch. MCGUIRE,Joe walked; DANIEL,Clayt advanced to second. REYNOLDS,A. singled to third base; MCGUIRE,Joe advanced to second; DANIEL,Clayt advanced to third. SIMPSON,Tren grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Alabama 2nd - Finnerty grounded out to ss. DeVinny popped up to p. Short grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Jacksonville State 3rd - Rogers to p for Medders. NAISMITH,And singled through the left side. WHITE,Hayden grounded out to 1b unassisted; NAISMITH,And advanced to second. BOBO,Josh walked. ROBINSON,Cha singled to center field, RBI; BOBO,Josh advanced to second; NAISMITH,And scored. WILLIAMS,Pey struck out swinging. DANIEL,Clayt singled to third base; ROBINSON,Cha advanced to second; BOBO,Josh advanced to third. MCGUIRE,Joe struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Alabama 3rd - McCleney grounded out to 2b. Avant singled through the left side. Avant advanced to second on a balk. CHANDLER,Gra to p for SYLVESTER,Na. Kaufman walked. Vance struck out looking; Avant out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Jacksonville State 4th - REYNOLDS,A. grounded out to ss. SIMPSON,Tren doubled to right center. NAISMITH,And grounded out to 2b; SIMPSON,Tren advanced to third. WHITE,Hayden singled to center field, RBI; SIMPSON,Tren scored. BOBO,Josh singled to center field; WHITE,Hayden advanced to second. ROBINSON,Cha flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Alabama 4th - Henry singled to center field. Henry advanced to second on a wild pitch. Taylor homered to right field, 2 RBI; Henry scored. Finnerty struck out swinging. DeVinny flied out to lf. Short grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Jacksonville State 5th - Webb to c for DeVinny. Suchey to p for Rogers. HAMMERS,Matt pinch hit for WILLIAMS,Pey. HAMMERS,Matt struck out swinging. DANIEL,Clayt walked. DANIEL,Clayt advanced to second on a wild pitch. MCGUIRE,Joe walked. REYNOLDS,A. reached on a fielder's choice; MCGUIRE,Joe advanced to second on an error by p, advanced to third; DANIEL,Clayt scored, unearned. SIMPSON,Tren struck out swinging. REYNOLDS,A. advanced to second; MCGUIRE,Joe scored on a wild pitch, unearned. NAISMITH,And singled to center field, RBI; REYNOLDS,A. scored, unearned. WHITE,Hayden lined out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Alabama 5th - HAMMERS,Matt to lf. WILBURN,Tyle to p for CHANDLER,Gra. McCleney singled through the right side. Avant popped up to 1b. Kaufman hit by pitch; McCleney advanced to second. Vance reached on a fielder's choice; Kaufman advanced to second; McCleney out at third p to 3b. Henry homered to left center, 3 RBI; Vance scored; Kaufman scored. Taylor flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Jacksonville State 6th - BOBO,Josh flied out to rf. ROBINSON,Cha grounded out to 2b. HAMMERS,Matt singled to right field. HAMMERS,Matt stole second. DANIEL,Clayt struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Alabama 6th - SIMPSON,Tren to p. WILBURN,Tyle to dh. Finnerty out at first 1b to p. Webb singled to right field. Short flied out to lf. McCleney hit by pitch; Webb advanced to second. Avant walked; McCleney advanced to second; Webb advanced to third. Kaufman walked, RBI; Avant advanced to second; McCleney advanced to third; Webb scored. Vance popped up to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Jacksonville State 7th - MCGUIRE,Joe singled to left field. REYNOLDS,A. struck out swinging. MCGUIRE,Joe out at second c to 2b, caught stealing. SIMPSON,Tren walked. NAISMITH,And struck out swinging, reached first on a wild pitch; SIMPSON,Tren advanced to second. Vainer to p for Suchey. WHITE,Hayden singled to right field, RBI; NAISMITH,And advanced to third; SIMPSON,Tren scored. BOBO,Josh singled to left field, RBI; WHITE,Hayden advanced to second; NAISMITH,And scored. Oczypok to p for Vainer. ROBINSON,Cha singled to right field, RBI; BOBO,Josh advanced to third; WHITE,Hayden scored. HAMMERS,Matt singled to right field, RBI; ROBINSON,Cha advanced to second; BOBO,Josh scored. DANIEL,Clayt reached on a fielder's choice; HAMMERS,Matt out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Alabama 7th - SIMPSON,Tren to dh. WOODS,Corley to p for WILBURN,Tyle. Henry popped up to 2b. Taylor grounded out to p. Finnerty singled through the left side. Webb struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Jacksonville State 8th - MCGUIRE,Joe struck out swinging, out at first c to 1b. REYNOLDS,A. struck out swinging. SIMPSON,Tren grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Alabama 8th - Short singled to left field. McCleney struck out swinging. Avant fouled out to rf. Kaufman singled to left center, out at second cf to 2b; Short advanced to third. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Jacksonville State 9th - NAISMITH,And grounded out to 2b. WHITE,Hayden popped up to ss. BOBO,Josh grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Alabama 9th - HOYT,Justin to p for WOODS,Corley. REYNOLDS,A. to lf. ETHERIDGE,Da to cf for HAMMERS,Matt. Vance singled to center field. Henry struck out looking. Taylor walked; Vance advanced to second. Finnerty struck out looking. Poe pinch hit for Webb. Poe struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.