Eastern Michigan vs Missouri (Feb 18, 2017)

 
Box Score
 

2017 SEC Baseball
Eastern Michigan vs Missouri (Game 1)
Feb 18, 2017 at Fort Myers, Fla. (City of Palms Park)

Eastern Michigan 9 (1-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GILL ss 
   PEGGS 2b 
WILLIAMS, B. dh 
MIODUSZEWSKI rf 
MONTGOMERY lf 
   RENSEL JR ph/1b 
PETERSON, J. cf 
   LUBIN cf 
STIDHAM c 
   IACOBELLI c 
OWINGS 1b/lf 
JONES, N 3b 
HAGER 2b/ss 
FELDMAN p 
   HUCKABY p 
   DEVENNEY p 
   HOLT p 
   MCMURTREY p 
Totals  39  11  24  11 
  

Missouri 27 (1-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BRUMFIELD cf 
   MCGUIRE cf 
CORNELIUS 2b 
   BERLER ph/2b 
SHARP 1b 
   PAINTER 1b 
SAMPLES 3b 
   NELSON 3b 
MISNER lf 
   BALSAMO lf 
BOND dh 
GLENDINNING ss 
MOMPIERRE c 
HARRIS rf 
   LEWIS ph/rf 
PLASSMEYER p 
   MONTES p 
   STOLL p 
   BOYSTER p 
Totals  43  27  22  26  12  27  17  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Eastern Michigan.... 301 000 410 -  9 11  4
Missouri............ 503 682 03X - 27 22  4
-------------------------------------------
E - MIODUSZEWSKI(1); MONTGOMERY(1); JONES, N; HAGER; CORNELIUS(1); SAMPLES(1); NELSON; MOMPIERRE(1). DP - EMU 1. LOB - EMU 11; Mizzou 12. 2B - WILLIAMS, B.(1); MONTGOMERY(1); MCGUIRE(1); CORNELIUS(2); BERLER; BOND(1); MOMPIERRE(1); HARRIS 2. 3B - BRUMFIELD(1); NELSON. HR - MISNER(1). HBP - BRUMFIELD; BERLER; SAMPLES; GLENDINNING. SF - CORNELIUS(1); SAMPLES(1); MISNER(1); HARRIS. SB - WILLIAMS, B.(1); HAGER. Reached on CI - HAGER.

Eastern Michigan   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELDMAN L,0-1  0.1 
HUCKABY   1.2  10 
DEVENNEY   2.0  13  14  13  17  21 
HOLT   2.2  10  17 
MCMURTREY   1.1 
  
Missouri   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PLASSMEYER W,1-0  5.0  21  22 
MONTES   1.0 
STOLL   0.2 
BOYSTER   2.1  11  12 

Win - PLASSMEYER (1-0). Loss - FELDMAN (0-1). Save - None. WP - HUCKABY; DEVENNEY; MONTES; BOYSTER. HBP - by FELDMAN (SAMPLES); by HUCKABY (BRUMFIELD); by DEVENNEY (GLENDINNING); by HOLT (BERLER). BK - FELDMAN; DEVENNEY; HOLT; PLASSMEYER. CI - MOMPIERRE.

Umpires - HP: Hank Himmamen 1B: Jeff Wright 2B: Scott Cline 3B: Troy Fullwood
Start: 1 p.m. Time: 4:04 Attendance: 254
Weather: 77, sunny
HUCKABY faced 3 batters in the 3rd.
DEVENNEY faced 7 batters in the 5th.
MONTES faced 4 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

2017 SEC Baseball
Eastern Michigan vs Missouri (Game 1)
Feb 18, 2017 at Fort Myers, Fla. (City of Palms Park)

Eastern Michigan starters: 4/ss GILL; 27/dh WILLIAMS, B.; 15/rf MIODUSZEWSKI; 44/lf MONTGOMERY; 8/cf PETERSON, J.; 50/c STIDHAM; 24/1b OWINGS; 14/3b JONES, N; 23/2b HAGER; 3/p FELDMAN;

Missouri starters: 8/cf BRUMFIELD; 24/2b CORNELIUS; 4/1b SHARP; 3/3b SAMPLES; 30/lf MISNER; 5/dh BOND; 9/ss GLENDINNING; 12/c MOMPIERRE; 22/rf HARRIS; 26/p PLASSMEYER;

Eastern Michigan 1st - GILL grounded out to p. WILLIAMS, B. singled to left field. WILLIAMS, B. stole second. MIODUSZEWSKI reached on a fielding error by 3b; WILLIAMS, B. advanced to third. MONTGOMERY singled through the right side, RBI; MIODUSZEWSKI advanced to third; WILLIAMS, B. scored. MONTGOMERY advanced to second on a balk; MIODUSZEWSKI scored on a balk, unearned. PETERSON, J. singled to left field, RBI; MONTGOMERY scored. STIDHAM fouled out to rf. OWINGS grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Missouri 1st - BRUMFIELD walked. CORNELIUS singled to center field; BRUMFIELD advanced to second. CORNELIUS advanced to second on a balk; BRUMFIELD advanced to third on a balk. SHARP singled, advanced to third on a fielding error by rf, 2 RBI; CORNELIUS scored; BRUMFIELD scored. SAMPLES hit by pitch. MISNER flied out to lf, SF, RBI; SHARP scored, unearned. BOND singled through the right side; SAMPLES advanced to second. GLENDINNING walked; BOND advanced to second; SAMPLES advanced to third. HUCKABY to p for FELDMAN. MOMPIERRE walked, RBI; GLENDINNING advanced to second; BOND advanced to third; SAMPLES scored. HARRIS flied out to cf, SF, RBI; GLENDINNING advanced to third; BOND scored. BRUMFIELD hit by pitch; MOMPIERRE advanced to second. CORNELIUS struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

Eastern Michigan 2nd - JONES, N grounded out to p. HAGER walked. HAGER stole second. HAGER out on the play, picked off, out at second p to ss. GILL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Missouri 2nd - SHARP struck out looking. SAMPLES grounded out to ss. MISNER flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Eastern Michigan 3rd - WILLIAMS, B. out at first 2b to p. MIODUSZEWSKI struck out looking. MONTGOMERY doubled to right center. PETERSON, J. singled, advanced to third; MONTGOMERY scored on a throwing error by 2b, unearned. STIDHAM grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Missouri 3rd - BOND singled to left field. BOND advanced to second on a wild pitch. GLENDINNING walked. MOMPIERRE walked; GLENDINNING advanced to second; BOND advanced to third. DEVENNEY to p for HUCKABY. HARRIS grounded into double play 1b to ss; MOMPIERRE out on the play. BRUMFIELD singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; GLENDINNING scored; BOND scored. CORNELIUS doubled to right field, RBI; BRUMFIELD scored, unearned. CORNELIUS advanced to third on a balk. SHARP grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Eastern Michigan 4th - OWINGS out at first 1b to p. JONES, N grounded out to ss. HAGER flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Missouri 4th - SAMPLES walked. MISNER singled to center field; SAMPLES advanced to third. MISNER advanced to second on a wild pitch. BOND walked. GLENDINNING hit by pitch, RBI; BOND advanced to second; MISNER advanced to third; SAMPLES scored. MOMPIERRE grounded out to 2b, RBI; GLENDINNING advanced to second; BOND advanced to third; MISNER scored. HARRIS doubled to left field, 2 RBI; GLENDINNING scored; BOND scored. BRUMFIELD tripled to right field, RBI; HARRIS scored. CORNELIUS flied out to rf, SF, RBI; BRUMFIELD scored. SHARP singled to right field. SAMPLES flied out to rf. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Eastern Michigan 5th - MCGUIRE to cf for BRUMFIELD. GILL fouled out to c. WILLIAMS, B. doubled to left center. MIODUSZEWSKI grounded out to 3b. MONTGOMERY flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Missouri 5th - PEGGS to 2b for GILL. HAGER to ss. MISNER homered to right field, RBI. BOND singled to left field. GLENDINNING singled to right field; BOND advanced to second. MOMPIERRE singled to right field, RBI; GLENDINNING advanced to third; BOND scored. HARRIS doubled to left field, RBI; MOMPIERRE advanced to third; GLENDINNING scored. MCGUIRE singled through the left side, RBI; HARRIS advanced to third; MOMPIERRE scored. BERLER pinch hit for CORNELIUS. BERLER doubled to left field, RBI; MCGUIRE advanced to third; HARRIS scored. HOLT to p for DEVENNEY. SHARP walked. SAMPLES flied out to cf, SF, RBI; BERLER advanced to third; MCGUIRE scored. SHARP advanced to second on a balk; BERLER scored on a balk. MISNER flied out to lf. BOND walked. GLENDINNING walked; BOND advanced to second; SHARP advanced to third. MOMPIERRE walked, RBI; GLENDINNING advanced to second; BOND advanced to third; SHARP scored. LEWIS pinch hit for HARRIS. LEWIS grounded out to p. 8 runs, 7 hits, 0 errors, 3 LOB.

Eastern Michigan 6th - PAINTER to 1b for SHARP. NELSON to 3b for SAMPLES. BALSAMO to lf for MISNER. MONTES to p for PLASSMEYER. BERLER to 2b. LEWIS to rf. PETERSON, J. grounded out to 3b. STIDHAM grounded out to 3b. OWINGS walked. JONES, N struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Missouri 6th - MCGUIRE fouled out to c. BERLER hit by pitch. IACOBELLI to c for STIDHAM. LUBIN to cf for PETERSON, J.. PAINTER walked; BERLER advanced to second. NELSON tripled to right field, 2 RBI; PAINTER scored; BERLER scored. BALSAMO grounded out to 2b. BOND struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Eastern Michigan 7th - HAGER reached on catcher's interference. HAGER advanced to second on a wild pitch. PEGGS walked. WILLIAMS, B. walked; PEGGS advanced to second; HAGER advanced to third. MIODUSZEWSKI walked, RBI; WILLIAMS, B. advanced to second; PEGGS advanced to third; HAGER scored, unearned. RENSEL JR pinch hit for MONTGOMERY. STOLL to p for MONTES. RENSEL JR reached on a fielder's choice, RBI; MIODUSZEWSKI out on the play, out at second 2b to ss; WILLIAMS, B. advanced to third; PEGGS scored. LUBIN singled to center field, RBI; RENSEL JR advanced to second; WILLIAMS, B. scored. IACOBELLI struck out looking. OWINGS reached on a throwing error by 3b; LUBIN advanced to third; RENSEL JR scored, unearned. JONES, N walked; OWINGS advanced to second. BOYSTER to p for STOLL. HAGER struck out swinging. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

Missouri 7th - RENSEL JR to 1b. OWINGS to lf. GLENDINNING reached on a fielding error by 3b. MOMPIERRE flied out to cf. LEWIS struck out swinging. MCGUIRE doubled to left center; GLENDINNING advanced to third. MCMURTREY to p for HOLT. BERLER struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Eastern Michigan 8th - PEGGS singled through the left side. WILLIAMS, B. struck out swinging. MIODUSZEWSKI walked; PEGGS advanced to second. RENSEL JR singled up the middle, RBI; MIODUSZEWSKI advanced to second; PEGGS scored. RENSEL JR advanced to second on a wild pitch; MIODUSZEWSKI advanced to third on a wild pitch. LUBIN grounded out to p. IACOBELLI struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Missouri 8th - PAINTER reached on an error by ss, advanced to second. NELSON flied out to rf; PAINTER advanced to third. BALSAMO singled up the middle, RBI; PAINTER scored, unearned. BOND doubled to right center, RBI; BALSAMO scored. GLENDINNING grounded out to ss. MOMPIERRE doubled to left field, RBI; BOND scored, unearned. LEWIS flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Eastern Michigan 9th - OWINGS singled up the middle. JONES, N reached on a fielder's choice; OWINGS out on the play, out at second 3b to 2b. HAGER struck out looking. PEGGS singled up the middle; JONES, N advanced to second. WILLIAMS, B. out at first 1b to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.